Paint

Geïnspireerd door de natuur en gedreven door intuïtie, probeer ik mijn vrij stromende energie in mijn abstracte schilder werken het verhaal te laten vertellen een kruising tussen controle en chaos. Er is geen goed of fout. Kunst.
Door middel van mijn kleurrijke kunst wil ik levens en ruimtes vrolijk maken en emotie op roepen bij de kijker “een moment van stilte “ creëren in de hectiek van elke dag.

Abstract op Papier

Ik werk zelden met penseel maar met mijn handen. Altijd met acryl, dat droogt snel zodat de volgende laag er op kan. Vaak laat ik de verf lopen onder een kraan. Die basis werk ik dan verder uit, ook met inkt, in lagen en glad en ruw met strepen als tegenwicht.  De titel valt me meestal achteraf in en laat me zien wat er voor me speelt. Zoals ‘Fly away’ gaat over het weg willen vliegen van de beperkingen door de pandemie, en ‘A special place’ over de levensbron.

De serie" in het midden" komt steeds dichter tot de kern van het mens zijn. Ik zie het als afpellen van lagen, als bij een ui, op zoek naar dat stille in het ‘middenpunt’ waar niets is en toch alles.

In het midden

When life begins

When life begins we are all the same` zoekende naar het begin en een eigen identiteit.