Verbinding met fantasie en droom werelden

De foto collages van `Dream World` zijn unieke kunstwerk die dromerige fantasiewerelden en surrealistische landschappen samenbrengt. Door foto’s in  Photoshop te bewerken en een vleugje AI bij elkaar te brengen krijgt iedere digitale creatie iets magisch en dat laat zich zien in de gelaagdheid van de foto collage die elke ruimte  tot leven brengen. Elk stuk is zorgvuldig samengesteld en vervaardigd om de schoonheid en het wonder van een wereld buiten de onze vast te leggen. Met deze stukken creëer je een sfeer van fantasie, magie en avontuur in je huis of kantoor. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de fascinerende wereld verkent die is gecreëerd door deze kleurrijke foto collage serie!foto,s in 

Alice dream world

Alice.

Ze is vol zelfverzekerdheid en beweegt zich in een droomwereld van fantasie. Haar blik is gericht op het oneindige, vervuld van verwondering over wat nog komen gaat. Alles om haar heen is surrealistisch en boeiend; van de paddenstoelen tot de pasteltinten in de lucht. De mogelijkheden zijn eindeloos terwijl ze aan haar reis begint, klaar om alles te ontdekken wat voor haar ligt.

Werk aan u muur

Vol leven, zo boven zo beneden

Vol leven, zo boven zo beneden Mijn fotocollage serie `Vol leven, zo boven zo beneden´ verwijst naar een surrealistische wereld waar fantasie en droom werelden bij elkaar komen. Door de sfeer van oude schilderijen, als uitgang punt te nemen en foto's als collage bij elkaar te brengen creëer ik een moment van stilte waar in verder gekeken kan worden dan de herkenbare alledaagse oppervlakte. Het zo herkenbare water landschap vooral in Nederland is gemaakt om te inspireren en om de wereld om ons heen met een ander perspectief te bekijken.

                           Werk aan u muur

Dream factory

De Dream factory Deze kleurrijke serie fotocollages schetst een levendig beeld van de surrealistische wereld die net buiten ons bereik bestaat en toch aanwezig is. Van dromerige landschappen tot fantastische wezens, de serie vangt de essentie van dit alternatieve rijk en brengt het tot leven. Op de website kunnen bezoekers de fotocollages "Dream factory" in al zijn glorie ontdekken en verdwalen in de surrealistische wereld die ze creëert ook als fot print te bestellen.

Werk aan u muur

SF world

In een wereld van dromen en fantasie heeft kunst het potentieel om ons dichter bij de toekomst te brengen. Van collagemuren tot robotsculpturen, kunst kan ons helpen ons voor te stellen wat ons te wachten staat en hoe ons leven kan veranderen. Door middel van kunst kunnen we een droomwereld creëren waarin alles mogelijk is - van robots die tussen ons door lopen tot fantastische landschappen die te mooi lijken om waar te zijn.

                           Werk aan u muur